Description
Termometr szpilkowy KingHoff KH 3697 Właściwości: Termometr wkłuwany do pomiaru temperatury pieczonego mięsa. Doskonały do piekarnika, na grilla, do wędzarni, szynkowaru. Termometr wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Termometr może pozostawać w mięsie przez cały czas pieczenia Wystarczy wbić szpikulec w najgrubsze miejsce pieczeni. Posiada skalę wyrażoną w st. Celsjusza oraz oznaczenia na skali z sugerowaną temperaturą końca pieczenia dla 5 rodzajów mięsa: drobiu, wieprzowiny, jagnięciny, cielęciny i wołowiny. Wymiary: długość 14cm, średnica 5 cm Łatwość zastosowania
żel do nóg z heparyną, omeprazol opinie, witamina b6 teva, bielenda acid booster, apteka olmed pabianice, hashimoto suplementy, estrovita immuno, koenzym q10 swanson działanie, difortan maść cena, opokan maść opinie, opaska ortopedyczna na kolano
yyyyy