Description
Sproszkowany korzeń ashwagandhyAshwagandha rośnie w suchych rejonach klimatu tropikalnego i subtropikalnego – na wyspach Kanaryjskich, w Południowej Afryce, na Sri Lance, w Chinach i Indiach, gdzie od wieków jest dołączana do składu ajurwedyjskich mieszanek ziołowych. Głównym surowcem zielarskim wykorzystywanym w suplementach diety jest korzeń witanii ospałej.Na co pomaga ashwagandha?- na zaburzenia pamięci i kojarzenia- na stany lękowe, stresowe i depresyjne- przy trudnościach adaptacyjnych do nowego środowiska, otoczenia- w trudnościach z zasypianiemJest adaptogenem dlatego ma wpływ na ogólne samopoczucie i zdrowie psychiczne. Wspiera organizm w podczas silnego napięcia oraz przywraca harmonię i uspokaja.Jak stosować ashwagandhę w proszku? Korzeń ten można pić z sokiem lub wodą jak również spożywać jako dodatek do potraw. Dodaj jedną łyżeczkę (około 3 – 5 g) proszku do ulubionego soku lub wody, wymieszaj. Tak przygotowany napój pij raz dziennie. Nie wskazana dla kobiet w ciąży.
spray na suchy nos, nux vomica homeopatia, brzuch męski, olejek onlybio, vigantol wit d, dr.jacobs witamina d3+k2 mk7, opokan maść opinie, dulcobis syrop, ketonal tabletki bez recepty cena, nacomi retinol 1, kneipp goodbye stress, viburcol dla niemowląt opinie, najlepsze leki na przeziebienie, miód na hemoroidy w ciąży, najlepsza maść z arniki, maść probiotyk, cetaphil md krem, cisniomierz, płatki pod oczy l biotica, wapń apteka
yyyyy